Webshop

Begin de zomer 2011 heeft Rubberrol Arnhem B.V. haar nieuwe website www.rubberrol.nl gelanceerd, inclusief gebruiksvriendelijke webshop. Sindsdien is er veel verbeterd en veranderd.

“Wij draaien nu 6 jaar met de nieuwe website/webshop en er zijn vele positieve berichten binnen gekomen. Vanzelfsprekend hebben we ook te maken gehad met wat kleine dingen, maar nu kunnen we echt zeggen dat het geheel goed staat en werkt.”, aldus Hugo Teelen, directeur van Rubberrol Arnhem. “Niet alleen de bestaande klanten, maar ook een grote groep nieuwe klanten vanuit het hele land heeft ons inmiddels weten te vinden.”

De drukbezette Nederlander winkelt graag online en is altijd op zoek naar nieuwe inkoopadressen. Daar probeert Rubberrol op in te spelen door het aanbod zo makkelijk mogelijk, met alle voorhanden zijnde gegevens, te presenteren. Daarnaast worden er tarieven gehanteerd die zeer concurrerend zijn. De kracht zit hem vooral in het feit dat je niet vooraf hoeft aan te melden om prijzen te zien, zoals bij andere webshops het geval is en er wordt ook geen onderscheid gemaakt tussen bedrijven en particulieren.
Snel, simpel én voor iedereen!

Over Rubberrol Arnhem BV
Rubberrol Arnhem B.V., dé technische handelsmaatschappij voor onder andere aandrijvingen, afdichtingen, beschermingsmiddelen, bevestigings-materialen, brons, complete transmissies, elektrisch- en luchtgereedschap, handgereedschappen, ketting- en kettingwielen, lagers en toebehoren, pakkingen, pneumatiek/hydrauliek, rubber producten, slangen en appendages, slijp- en schuurmaterialen, snaarschijven, transportbanden/ transportkettingen, verspanende gereedschappen en V-snaren.