Rubberrol Arnhem B.V. is een technische handelsmaatschappij dat zich al jaren toelegt op de levering van diverse producten en diensten aan bedrijven uit verschillende bedrijfstakken. Rubberrol Arnhem B.V. is voor veel bedrijven de vaste partner als het gaat om bevestigingsmaterialen. 

Naast de kwalitatief, hoogwaardige producten zijn snelle levering, technische kennis van het product-assortiment en betrokkenheid naar de klant dé speerpunten van onze bedrijfsvoering. Als handelsonderneming weten wij hoe belangrijk het is om klanten tevreden te stellen en als toeleverancier willen wij u daar natuurlijk ook mee helpen. Daarnaast leveren wij deskundig advies met betrekking tot bedrijfsprocessen. 

Rubberrol Arnhem B.V. is een zelfstandig, onafhankelijk bedrijf. Hierdoor is Rubberrol Arnhem B.V. niet afhankelijk van vaste inkooporganisaties en leveranciers. Wij kunnen snel en adequaat reageren op de variërende behoeften vanuit de markt. 

Betrouwbaar 
Tijd is geld en productieprocessen mogen in een 24-uurs economie niet stil komen te liggen. Rubberrol heeft daarom een vast motto: afspraak is afspraak en zal daarom alles in het werk stellen om leveringen zo stipt mogelijk te leveren. Heeft u een spoedlevering, neem dan telefonisch contact op en wij zullen met u de mogelijkheden bespreken. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom bij onze winkel aan de Leemansweg 10 in Arnhem voor een persoonlijk advies.

Rubberrol Arnhem B.V. onderscheidt zich door actief in te spelen op de individuele behoeften van bestaande – en toekomstige klanten. Wij streven naar een optimale klanttevredenheid door het aanbod van producten en diensten maximaal op de behoeften van de klant af te stemmen. Hieronder wordt verstaan: 

  • het leveren van maatwerk en optimale dienstverlening tegen een concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding; 
  • anticiperen en flexibel reageren op marktontwikkelingen; 
  • permanent zoeken naar onderscheidend vermogen. 

Door kennis van en inzicht in diverse bedrijfstakken aangevuld met kennis van relevante technische – en economische ontwikkelingen, is Rubberrol Arnhem B.V. in staat de klant de beste integrale – en duurzame producten en diensten aan te bieden.
Rubberrol hoopt u van dienst te mogen zijn en samen met u te werken aan een langdurige relatie.